10 SOALAN YANG SERING DITANYA (FAQ)

Adakah Panduan Ini Lengkap Menerangkan Segalanya? Perlu Beli Panduan Lain Ke Lepas Tu?

Ya, panduan Perabot Murah China (PMC) ini sangat lengkap! Anda tidak perlu memiliki panduan lain selepas ini kerana kami telah dedahkan segalanya di dalam buku dan DVD ini. Ia juga sesuai untuk mereka yang tidak pernah pergi ke luar negara.

Panduan Ni Dalam Bentuk Fizikal Ke Digital? Adakah Ianya Ada Dijual Di Mana-Mana Kedai Buku?

Panduan ini adalah dalam bentuk buku dan DVD yang akan dihantar ke alamat yang anda berikan dalam borang tempahan. Panduan ini hanya dipasarkan secara online sahaja di website kami, dan tidak terdapat di mana-mana kedai buku.

Adakah Panduan Ini Untuk Rakyat Malaysia Sahaja?

Tidak, panduan ini sesuai untuk semua negara. Anda hanya perlu tahu syarikat mana yang boleh bertindak sebagai shipping agent di negara anda. Itu sahaja.

Bilakah Tempahan Panduan Saya Akan Diterima?

Anda akan menerima Tracking Number dalam masa 7 hari, dan tempahan anda dijangka akan tiba dalam tempoh 1 minggu (dalam Malaysia) atau 2 minggu (luar negara) daripada hari penerimaan Tracking Number tersebut.

Apakah Kaedah Pembayaran Yang Diterima Untuk Menempah Panduan Ini?

Kami menerima pembayaran secara online, cash deposit machine, ATM transfer (semua bank) dan Paypal. Butiran pembayaran ada di dalam borang tempahan.

Adakah PMC Menjual Perabot atau Membuat Trip Borong Perabot Ke China?

Tidak, kami hanya menyediakan panduan untuk anda pergi sendiri dan terus beli perabot di sana sahaja. Sekiranya anda ingin mengikuti kursus dan trip borong China, anda boleh menghubungi pihak BGST Resources DI SINI.

Saya Beragama Islam. Adakah Lokasi Restoran Halal, Arah Kiblat dan Waktu Solat Di Sana Ada Diberitahu Dalam Panduan Ini?

Ya, kesemuanya ada diceritakan di dalam panduan ini.

Berapakah Harga Panduan Ini? Ada "FREE GIFT" Tak?

Harga panduan ini buat masa ni ialah RM 75 sahaja. Untuk 100 yang terawal, kami akan memberikan free gift “t-shirt eksklusif PMC” dan “pen ajaib 4-in-1”.

Jika Saya Tidak Berpuas Hati Dengan Panduan Ini, Bolehkah Saya Menuntut Pengembalian Wang Saya?

Ya, sudah tentu boleh. Kami memberikan tawaran pemulangan wang selama 30 hari jika anda tidak berpuas hati dengan panduan ini.  Ia satu tempoh yang cukup lama untuk menilai kualiti sesuatu produk. Anda cuma perlu email ke support@perabotmurahchina.com dan beritahu yang anda mahu memohon refund. Semudah itu sahaja! Anda tak perlu pulangkan Buku & DVD yang telah anda terima. Anggap sahajalah ia hadiah ikhlas daripada kami.

Sekiranya Saya Mempunyai Soalan Lain Sebelum Menempah Buku Tersebut, Bagaimanakah Cara Untuk Saya Menghubungi Pihak PMC?

Kami boleh dihubungi melalui saluran-saluran berikut:

1) Emel – support@perabotmurahchina.com

2) Facebook Page – Perabot Murah China

3) Instagram – @perabotmurahchina

4) Telefon / SMS / Whatsapp – +017 2304 900

Jadi, dah puas hati dah? 🙂

Kalau dah, klik butang di bawah untuk membuat tempahan!

Laman sesawang ini dimiliki oleh TFS KayaMuda Sdn Bhd (1159983-M) GST ID 000001716224